Onlinedierenvoedselbank.nl

Welkom bij de Onlinedierenvoedselbank.nl 

 
 
 

Dierenvoedselpakket of strippenkaart

Eigenaren van dieren, die onder bewind staan, of onder de doelgroep minima vallen (maximaal 25.000 euro per jaar verzamelinkomen) kunnen vanaf 1 januari 2022 maandelijks een beroep doen op onze stichting om in aanmerking te komen voor een dierenvoedselpakket. 

Zowel financiële proffesionals (bewindvoerd(st)er) als diereigenaren kunnen een aanvraag bij ons doen voor een los pakket of een zgn. strippenkaart. De strippenkaart is alleen te gebruiken voor een aaneengesloten periode van 6 of 12 maanden. Dit gaat in op de besteldatum. Het voordeel van een strippenkaart is dat je niet maandelijks hoeft te bestellen maar iedere maand automatisch een pakket ontvangt zonder er zelf achteraan te hoeven.

Speciaal Dierenkerstpakket

Jaarlijk hebben wij in de periode van 14 november t/m 31 december een speciale Kersteditie, het zgn Dierenkerstpakket. Deze versie is door iedereen te bestellen en bedoelt voor mensen die het financieel niet breed hebben.

Aanvraag doen

Via een geautomatiseerde vragenmodule kunnen bewindvoerders, SHV-ers, financiële coaches of eigenaren van dieren die menen in aanmerking te komen voor een dierenvoedselpakket, een beroep doen op onze hulp.  Na het invullen van één van de formulieren hieronder onderzoeken wij of de begunstigde in aanmerking komt voor een dierenvoedselpakket. Indien de begunstigde aangesloten is bij een andere dierenvoedselbank kunnen wij de aanvraag helaas niet honoreren. Mocht u tijdens het invullen vragen hebben dan kunt u via de chatfunctie rechts onder in uw scherm live contact met ons opnemen. Na het invullen van dit formulier krijgt u vanzelf bericht per mail of er nog meer vragen beantwoord moeten worden.

Pakket is gratis, wel verzendkosten

Het dierenvoedselpakket is GRATIS. Het ophalen van het pakket is sinds 1-1-2021 niet meer mogelijk i.v.m. de grote vraag naar pakketten. In alle gevallen sturen wij het pakket op naar de begunstigde met DHL. Hiervoor berekenen wij een eigen bijdrage in de verzendkosten. 

Vanaf 1 oktober is de eigen bijdrage in de verzendkosten € 12,50 per pakket. 

 

Klik op één van de onderstaande buttons om het juiste te bestellen.

Algemene Voorwaarden Dierenvoedselpaketten en Strippenkaarten
Klik op deze knop als u één Dierenvoedselpakket wil bestellen (kosten €12,50)
Deze actie loopt tot 31-12-2022 12:00 (De actie is geëindigd)
Klik op deze knop als u een strippenkaart voor 6 aaneengesloten maanden wil bestellen (kosten €75,00)
Klik op deze knop als u een strippenkaart voor 12 aaneengesloten maanden wil bestellen (kosten €150,00)

Vragen of hulp nodig?

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u via de chatfunctie rechts onder in uw scherm of ons contactformulier direct contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij ook te bereiken op +31 (0)545 201899, bgg. +31(0)682000839 Wilt u graag meer lezen over ons werk en de verhalen over de dieren waarbij wij bemiddelen ? U  kunt onze bedrijfspagina op facebook raadplegen of onze dierenpagina  bekijken.Nieuw: de Virtuele Dierenarts Probeer nu!