Dierenvoedselpakket
Dierenvoedselpakket
Dierenvoedselpakket

Onlinedierenvoedselbank.nl

Eigenaren van dieren, die onder bewind staan of in bijvoorbeeld de schuldhulpverlening zitten, kunnen vanaf 1 januari 2022 maandelijks een beroep doen op onze stichting om in aanmerking te komen voor een dierenvoedselpakket. 

Aanvraag doen

Via een geautomatiseerde vragenmodule (onlinedierenvoelselbank.nl) kunnen professionals, SHV-ers, financiële coaches of eigenaren van dieren die menen in aanmerking te komen voor een dierenvoedselpakket, een beroep doen op onze hulp.  Na het invullen van het formulier onderzoeken wij of de begunstigde in aanmerking komt voor een dierenvoedselpakket. Indien de aanvrager aangesloten is bij een andere dierenvoedselbank kunnen wij de aanvraag helaas niet honoreren. Mocht u tijdens het invullen vragen hebben dan kunt u via de chatfunctie rechts onder in uw scherm live contact met ons opnemen. Na het invullen van dit formulier krijgt u vanzelf bericht of er nog meer vragen beantwoord moeten worden.

Pakket is gratis, wel verzendkosten

Het dierenvoedselpakket is GRATIS. Het ophalen van het pakket is sinds 1-1-2021 niet meer mogelijk i.v.m. de grote vraag naar pakketten. In alle gevallen sturen wij het pakket op naar de begunstigde met DHL. Wij berekenen daarvoor €12,50. Na het invullen van dit formulier ontvangt u van ons een betaalopdracht.  Daarna sturen wij z.s.m. (binnen14 dagen) het dierenvoedselpakket naar u toe.

Wij wijzen u erop dat het niet is toegestaan om binnen één huishouden meerdere keren per maand een dierenvoedselpakket te bestellen. 

Het aanvraagformulier kunt u hier invullen. Na de ontvangst van het ingevulde formulier zullen wij zonodig een verificatie doen bij de instantie waarvan u hulp krijgt. 

Vragen of hulp nodig?.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u via de chatfunctie rechts onder in uw scherm of ons contactformulier direct contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij ook te bereiken op +31 (0)545 201899, bgg. +31(0)682000839 Wilt u graag meer lezen over ons werk en de verhalen over de dieren waarbij wij bemiddelen ? U  kunt onze bedrijfspagina op facebook raadplegen of onze dierenpagina  bekijken.

Folder Nationale Dierenvoedsebank® - Online Dieren Voedselbank Download