Dieren Kerstpakketten Actie

 

De donkere dagen van het jaar naderen. Niet voor elke huisdiereigenaar is de periode rond kerst gemakkelijk. Ben jij iemand die krap bij kas zit of ken jij iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken? Onderneem dan nu actie door een Dieren-Kerstpakket aan te vragen jouzelf of een ander!

De actieperiode loopt van 14-11-2022 t/m 31-12-2022

De Dieren-Kerstpakketten bevatten diervoer, snacks en andere dier-gerelateerde producten en zijn alleen bestemd voor huisdiereigenaren die in financiële nood verkeren. Door minimaal €12,50 te doneren, t.g.v. stichting BVDD, op de speciale actiepagina van DierenLot tijdens de Arkel Christmas Station, maak je jezelf of iemand anders gelukkig met een Dieren-Kerstpakket. Het pakket wordt dan gratis binnen 1- 4 weken aan huis bezorgd.

Hoe werkt de actie?

De actie loopt Synchroon met onze Onlinedierenvoedselbank.nl. Het enige wat je hoeft te doen is naar de bestelpagina toe te gaan en geef in het bestelformulier aan wie jij het pakket gunt, dat kan jijzelf ook zijn! Doe een donatie van minimaal €12,50 na het invullen van alle gegevens op de website van DierenLot, waar wij u na het invullen van het formulier automatisch naar toe verwijzen.

Prijswedstrijd

Als het pakket bij de ontvanger is gearriveerd kan diegene nog een leuke prijs winnen door een filmpje te maken tijdens het uitpakken van de doos, in bijzijn van het huisdier. Verstuur dit filmpje via WhatsApp naar de BVDD (06-44.361.859). De 5 leukste filmpjes worden beloond met een prijs. De BVDD zal het leukste filmpje gaan gebruiken ter promotie van haar activiteiten.

‘Doneer Een Dag’

De actie zal ondersteund worden door Beaphar Nederland. Beaphar-medewerkers kunnen ‘op kosten van de baas’ 1 dag per jaar vrijwilligerswerk doen voor een goed doel. Dit jaar is de inpakactie van het Dieren-Kerstpakket van de BVDD aan Doneer Een Dag gekoppeld. In de maanden november en december zullen Beaphar-medewerkers en het managementteam van Beaphar ons helpen de Dieren-Kerstpakketten in te pakken. Dit is een leuke activiteit voor de Beaphar collega’s waarbij tegelijkertijd iets goeds wordt gedaan voor Mens en Dier in Nood. We houden onze lezers en volgers graag op de hoogte van deze actie. Blijf hiervoor onze website en onze sociale mediakanalen volgen!

Het aanvraagformulier kunt u hier invullen. 

Dank namens de Dieren 

🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾

 

Vragen of hulp nodig?.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u via de chatfunctie rechts onder in uw scherm of ons contactformulier direct contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij ook te bereiken op +31 (0)545 201899, bgg. +31(0)682000839 Wilt u graag meer lezen over ons werk en de verhalen over de dieren waarbij wij bemiddelen ? U  kunt onze bedrijfspagina op facebook raadplegen of onze dierenpagina  bekijken.

Nieuw: de Virtuele Dierenarts Probeer nu!